úterý 10. března 2015

Otázka mému ctěnému čtenářstvu, kterého poslední dobou podezřele přibývá

...především pak těm, kteří sem zabloudili z nechvalně proslulé stránky facebook.

Můžete mi prosím vysvětlit, jak se tam mohl objevit odkaz na můj blog?

Děkuji předem za objasnění této záhady!

6 komentářů:

  1. Jestli nejsem zbytečně vztahovačná, tak to bude asi moje dílo.
    Mám takovou úchylku, že posílám dál všechno, co mě inspiruje nebo s čím soucítím, protože jsem si to samotná prožila. A tvůj blog, tvůj příběh ... tak jsem to sdílela. Promiň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvat se určitě nemusíš. Jen jsem se bála, že se odkaz dostal do rukou někomu, kdo mě zná. To víš, když návštěvnost stránky v takovém internetovém zapadákově ze dne na den vzroste o dvě stě procent, je to slušné živné médium pro bloggerskou paranoiu :D. Musím říci, že článek na Tvém blogu mě rozplakal, ale na druhou stranu jsem ráda, že aspoň někomu třeba tenhle příběh v něčem pomůže...
      A děkuji, žes mi odpověděla, ušetřila jsi mi mnoho dalších obav.

      Vymazat
  2. Já to z FB hned smazala :D Jsem se lekla toho článku :) S tou odpovědí jsem taky váhala, ale zase jsem zvyklá se přiznávat :)
    Já se hlavně dokážu vžít do toho, co prožíváš, protože jsem to sama prožívala od května do podzimu. S napětím jsem se pročítala do minulosti a ten článek, kde jsem se dozvěděla, jak to bylo, mě rozplakal. Akorát že u mě to nebylo definitivní a ta nevěra byla trochu drastičtější, ale snažíme se poučit se z vlastních chyb společně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos nemusela, nechtěla jsem nikoho děsit! Jen jsem se sama trochu bála.
      Také pořád doufám, že u nás to nebude definitivní, ačkoliv už to tak vypadá. Ale nikdo neví, co čas ještě přinese. A já si pořád myslím, že on je ten, který se ke mně hodí nejlépe ze všech.

      Vymazat
    2. U nás to taky tak vypadalo. Změnilo se to někdy v době, kdy jsem přijala, že je konec a že musím jít dál. Každopádně nejlíp pomáhá asi čas. Často pomáhá už jen to, když zmizíš a on si uvědomí, že mu chybíš a že to bylo fajn. Když ne, tak přijde někdo úžasnější :) Drž se.

      Vymazat
    3. Fázi stýskání už má za sebou. Možná kdybych tehdy dokázala zmizet... ale to už je jedno. Myslím, že bude šťastný, šťastný s někým jiným. Asi to tak mělo být.

      Vymazat