úterý 2. dubna 2013

Velikonoční

"To teda nebyl moc dobrý nápad, strávit celé Velikonoce v kuchyni," povídá mi mamka.
Vlastně nemá pravdu ani v jednom - celé Velikonoce jsme v kuchyni nestrávily ani náhodou, ačkoliv jsme tam trávily víc času, než jindy. A byla to zábava.


Mramorovací barvy postopadesáté...

Kdo najde ovci, kterou jsme pojmenovali Franz Josef I., má bod.

Kdyby vám někdo někdy zabraňoval přidat sušené brusinky do pečení, neposlouchejte ho. Jsou výborné. Alespoň ve velikonočním beránkovi.

Pátrání po vzácné květině jménem kandík psí zub na velikonoční pondělí nakonec přineslo výsledky. Jen škoda, že si můj foťák tak zasedl na fialovou barvu a nechce na ní zaostřit...

Psí zub a pes.

4 komentáře:

  1. Franc se skrývá v pravém horním rohu. Má knír a patku. Já mám bod! Jednoho dne si všechny internetové body vyberu a směním je za něco hezkého. Jé, to bude kouzelné.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: To není patka, to měly být uši! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Psí zub a pes :D Vidím, že sis Velikonoce opravdu užila. Většina holek jen nadává že je to stupidní svátek a že je kluci zmlátili a já nevim co všechno.
    Povedený článek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Frantík Pepík je ten se zafáčovanou hlavou a knírem, žejo? :) Ty mramorovaný vajíčka jsou strašně hezký. Že mě to jednou naučíš? (Ale jenom pokud to nedá zas tak moc práce, abych celé příští velikonoce strávila v kuchyni.)
    Jo a ten pes vypadá jako rozená modelka.

    OdpovědětVymazat